Irina Shayk, një “engjëll” në pritje të ëmbël

View Gallery
8 Photos
Irina Shayk, një “engjëll” në pritje të ëmbël

Irina Shayk, një “engjëll” në pritje të ëmbël

Irina Shayk, një “engjëll” në pritje të ëmbël

Irina Shayk, një “engjëll” në pritje të ëmbël

Irina Shayk, një “engjëll” në pritje të ëmbël

Irina Shayk, një “engjëll” në pritje të ëmbël

Irina Shayk, një “engjëll” në pritje të ëmbël

Irina Shayk, një “engjëll” në pritje të ëmbël

Lejleku po vjen me një surprizë për Irina Shayk dhe Bradley Cooper: çifti pret fëmijën e parë. Lajmi është përhapur orët e fundit, pas show-t të “Victoria’s Secret”, një brand veshjesh intime që e solli midis Engjëjve të tjerë.

Irina ka sfiluar shumë më e mbuluar në krahasim me koleget e saj në pasarelë, por përsëri mund të vihej re barku. Nuk do të ishte asgjë e jashtëzakonshme, gjithsesi supermodelja ka preferuar të mos flasë, edhe pse konfirmimi është bërë nga revista People.

Shayak është 31-vjeçe ndërsa Cooper 42, ata kanë rreth 1 vit e gjysmë bashkë, pas arkivimit të dy historive të rëndësishme, ajo me Cristiano Ronaldo-n, ndërsa ai me Suki Waterhouse. Edhe pse janë treguar diskretë ata janë parë shumë të afërt me njëri-tjetrin qysh në fillimet e tyre. Kanë qenë të pakta daljet publiket të çiftit, pasi dashuria e vërtetë nuk ka nevojë për publicitet…
                                                                                                  /BORDO/ Anila DedajNo Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.