Pusulla e ëmbël në adresë të Ledion Liços

View Gallery
5 Photos
Pusulla e ëmbël në adresë të Ledion Liços

Pusulla e ëmbël në adresë të Ledion Liços

Pusulla e ëmbël në adresë të Ledion Liços

Pusulla e ëmbël në adresë të Ledion Liços

Pusulla e ëmbël në adresë të Ledion Liços

Mesazhet e dashurisë midis tyre janë bërë mjaft të shpeshta kohët e fundit dhe gjithashtu edhe publikimet e tyre në rrjete sociale. Këtë herë moderatori Ledion Liço ka publikuar një tufë me lule të dhuruar nga Sara me një dedikim mjaft të ëmbël për të. Ajo ka shkruar këto fjalë në gjuhën angleze. “Liu, paç fat dhe urime në gjithçka. Mos pusho kurrë së qeni kaq punëtor. Të dua gjithmonë S,”-përfundon pusulla për moderatorin, shkruan Express. Në pak ditë pritet që çifti të bëhen prindër të një vogëlushi.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.