Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

View Gallery
21 Photos
Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Si të visheni “fashion” në zyrë (frymëzuar nga “Djalli vishet me Prada”)

Ju kujtohet fillimi i filmit “Djalli vishet me Prada”, ku jepen pasazhe të shkurtra të filmit të montuara me kujdes në të cilat shfaqen gra elegante që përzgjedhin gardërobën e tyre ndërsa Alex vishet me rrobat që merr nga dollapi i saj i çrregullt? Në këtë rubrikë nga Harper Bazar mund të frymëzoheni për një look zyre modern (ndoshta jo për në bankë, por pse jo edhe për aty?). Dhe nëse i gjithë look-u në total është “too much” ( shumë ekstravagante edhe mbi buxhetin tuja), atëherë ofrohen edhe shumë ide më të thjeshta për t’u kopjuar. Jeni gati për t’u transformuar nga një vajzë timide me pulovër, në një femër elegante dhe të sostifikuar, si krahu i djathtë i Miranda Priestley? Frymëzohuni nga galeria e mësipërme…No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.