Vetura “më e shëmtuar në botë” shitet për 210 mijë euro!

View Gallery
7 Photos
Vetura “më e shëmtuar në botë” shitet për 210 mijë euro!

Vetura “më e shëmtuar në botë” shitet për 210 mijë euro!

Vetura “më e shëmtuar në botë” shitet për 210 mijë euro!

Vetura “më e shëmtuar në botë” shitet për 210 mijë euro!

Vetura “më e shëmtuar në botë” shitet për 210 mijë euro!

Vetura “më e shëmtuar në botë” shitet për 210 mijë euro!

Vetura “më e shëmtuar në botë” shitet për 210 mijë euro!

Ai është cilësuar si Porsche më i shëmtuar në histori. Megjithatë është shitur për 210 mijë euro. Porsche i ndërtuar për ushtrinë gjermane në vitin 1953 u shit dje në një ankand në Angli. Vetëm 71 mjete të tilla u prodhuan dhe është një ndër dështimet më të mëdha të kompanisë së njohur.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.