Oscar de la Renta Brdial pranverë-verë 2018

Krijuesit më të mirë të fustaneve të nuseve ishin mbledhur në Manhatan javën e fundit për të shfaqur koleksionet e tyre pranverë-verë 2018.  Për të voglat dhe të mëdhatë, për shoqërueset si dhe normalisht edhe për nuset. Koleksioni i Oscar de la Renta në Fashion Week Brdial pranverë-verë 2018 është për të gjitha.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article