Elvana Gjata publikon fragmente nga klipi i ri!

Tashmë është fakt! Elvana Gjata është shumë afër realizimit të ëndrrës së saj, për t’u bërë e njohur në rang botëror, madje ajo e ka prekur këtë ëndërr. Pasi na bëri kuriozë për javë me radhë, duke postuar foto të njëpasnjëshme, ditën e sotme këngëtarja ka bërë postimin e shumëpritur. Një fragment disa sekondësh nga xhirimet e vieoklipit që pritet të dalë, është supriza që Elvana zbuloi për ndjekësit e saj. Por, këngëtarja e shumë hiteve, duket se do të na mbajë edhe për pak kohë kuriozë, pasi video e postuar është pa zë, duke mos na lënë mundësinë të mësojmë për rrymën apo tingujt që do të përmbajë kënga. Megjithatë e rëndësishme është që shumë shpejt do të kemi ‘boom-in’ e Elvanës, dhe kaq kureshtare sa na ka bërë, do të bënte mirë që të nja surprizonte, ashtu siç di ajo.

 

 

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.