Kafja, ngjyra që do të rifresokojë garderobën tuaj në punë

View Gallery
10 Photos
Kafja, ngjyra që do të rifresokojë garderobën tuaj në punë
Bar III, 100 dollare

Kafja, ngjyra që do të rifresokojë garderobën tuaj në punë
Boglioli, xhaketa 1 355 dollare, pantallonat 425 dollare

Kafja, ngjyra që do të rifresokojë garderobën tuaj në punë
Brioni, 5 750 dollare

Kafja, ngjyra që do të rifresokojë garderobën tuaj në punë
Gucci, 3 200 dollare

Kafja, ngjyra që do të rifresokojë garderobën tuaj në punë
J.Crew, 425 dollare

Kafja, ngjyra që do të rifresokojë garderobën tuaj në punë
Kingsman, 1295 dollare

Kafja, ngjyra që do të rifresokojë garderobën tuaj në punë
Louis Vuitton, Xhaketa 3 000 dollare, pantallonat 980 dollare

Kafja, ngjyra që do të rifresokojë garderobën tuaj në punë
Reiss, 620 dollare

Kafja, ngjyra që do të rifresokojë garderobën tuaj në punë
Topman, 300 dollare

Kafja, ngjyra që do të rifresokojë garderobën tuaj në punë
Z Zenga 1 022 dollare

Kafja prej shumë kohësh është lënë jasht vëmendjes në veshjen e meshkujve. Nuk është mjaftueshëm e shkëlqyeshme për të garuar me portokallinë apo të verdhën. Madje edhe në veshjet zyrtare, ku dominon bluja me të zezën. Por në vitin 2017, kafja po bën një rikthim madhështor, veçanërisht në garderobën biznes duke dalë nga modelet bazike dhe duke hyrë në diçka më shumë interesante. Detajet zbulojini në galerinë tonë të fotove.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.