Këtë fundjave top modelet zgjdhën Bahamas

View Gallery
9 Photos
Këtë fundjave top modelet zgjdhën Bahamas
Barbara Palvin

Këtë fundjave top modelet zgjdhën Bahamas
Elsa Hosk

Këtë fundjave top modelet zgjdhën Bahamas
Eniko Mihalik

Këtë fundjave top modelet zgjdhën Bahamas
Isabeli Fontana

Këtë fundjave top modelet zgjdhën Bahamas
Josephine Skriver

Këtë fundjave top modelet zgjdhën Bahamas
Lily Aldridge

Këtë fundjave top modelet zgjdhën Bahamas
Natasha Poly

Këtë fundjave top modelet zgjdhën Bahamas
Natasha Poly

Këtë fundjave top modelet zgjdhën Bahamas
Toni Garrn

Nën diellin e Bahamas për një nxirje perfekte dhe ndonjë shkrepje të aparatit fotografik, yjet e modës fluturuan këtë fund javeë për në Karaibe. Natasha Poly, Lily Aldridge, Isabeli Fontana, Elsa Hosk, Josephine Skriver… Gjeni në galerinë tonë të fotove çastet më të bukura që kanë postuar në profilet e tyre Instagram.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.