Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

View Gallery
14 Photos
Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Savannah Miller, krijuesja më e re e fustaneve për nuse më në modë

Që prej  koleksionit të saj të parë të plotë me Stonne Fox Bride, Savannah Miller ka bërë rrugë. Një specialiste e fustaneve për nuse njëkohësisht modern dhe bohem, motra e aktores së famshme britanike, Sienna Miller, ka arritur të kalojë me sukses momentin shumë të vështirë të krijimit të emrit në botën e martesave, në vetëm dy sezone. Arsyeja? Krijimet e saj që ndjekin tendencën e momentit, janë të menduara për nuset ikonathyese dhe plot liri. Gjeni në galerinë tonë të fotove një takim me këtë krijuese me ide fantastike.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.