Brad Pitt nga viti 1988-1999

View Gallery
17 Photos
Brad Pitt nga viti 1988-1999
1988

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1989

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1991

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1991

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1992

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1992

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1993

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1993

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1994

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1996

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1997

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1997

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1997

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1997

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1998

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1999

Brad Pitt nga viti 1988-1999
1999

Në shtator 2019, Angelina Jolie i kërkon divorcin pas tre vitesh martesë (dhe 12 vite marrëdhënie), duke akuzuar aktorin për dhunë ndaj njërit prej fëmijëve. Një hetim u hap duke e shpallur Pitt të pafajshëm. Por divorci vazhdon të qëndrojë. Që prej kësaj kohe Brad Pitt është bërë mashkulli single më i dëshiruar nga femrat në planet. Gjeni në glaerinë ton të fotove një rikthim ndër vite të një prej meshkujve më seksi por edhe aktorëve më të mirë të Hollywood.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.