Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal

View Gallery
29 Photos
Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Berta

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Berta Bridal

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Catherine Deane

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Christos Costarellos

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Francesca Miranda

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Francesca Miranda

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Ines Di Santo

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Jenny Packham

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Jenny Packham

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Jim Couture

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Jim Couture

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Jim Couture

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Lela Rose

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Marchesa

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Mira Zwillinger

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Naeem Khan

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Naeem Khan

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Naeem Khan

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Naeem Khan

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Oleg Cassini

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Oleg Cassini

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Oscar De la Renta

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Oscar De la Renta

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Reem Acra

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Reem Acra

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Reem Acra

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Sachin & Babi

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Theia Po

Fustanet më fantastike të Fashion Week Bridal
Theia Po

Vëmendja më e lartë është gjithnjë drejt Fashion Weeks të përditshme dhe haute couture, por duhet të shtoni këtu edhe koleksionet e martesës, më pak të njohura por po aq joshëse. Në fund të prillit, gjatë Bridal Week njujorkez sfiluan në krahë të Oscar de la Renta apo Mechesa, edhe peliçet e bardha të Berta apo Oleg Cassini.

Për sezonin pranverë-verë 2018, shtëpitë e specializuara në veshje martesash duket se janë ndarë në tre tendenca madhore dhe të guximshme. Dekolte e hapur formë V, fustane të gjatë treçerekëshe si dhe stoli prej luftëtareje të denja për Athinën. Ose të Daenerys Targaryen, heroina e serisë Game of Thrones.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.