Trendi i kësaj vere, syzet me xham të verdhë

View Gallery
8 Photos
Trendi i kësaj vere, syzet me xham të verdhë
Asos, $38

Trendi i kësaj vere, syzet me xham të verdhë
Carrera Flag, $176

Trendi i kësaj vere, syzet me xham të verdhë
Crap The Love Tempo, $58

Trendi i kësaj vere, syzet me xham të verdhë
Fox Hunt Baroness, $169

Trendi i kësaj vere, syzet me xham të verdhë
Illesteva Mykonos, $177

Trendi i kësaj vere, syzet me xham të verdhë
Quay X Desi Perkins Sahara, $65

Trendi i kësaj vere, syzet me xham të verdhë
Topshop, $35

Trendi i kësaj vere, syzet me xham të verdhë
Zero UV, $11

Hunter S. Thompson i rrëmbeu një pal, tani edhe Bella Hadid ka marrë. Bëhet fjalë për syzet e diellit me xham të verdhë. Të shfaqura krejt papritur, ky trend hapat e parë i bëri në sfilatat e Gucci dhe më pas direkt në zemrat e publikut, duke shpalosur një trend krejt të ri për këtë verë. Gjeni në galerinë e fotove disa prej modeleve më të bukura të syzeve të diellit me xham të verdhë. Dhe mos harroni, nëse ju pëlqen një palë prej tyre, dhe doni t’i bëni tuajat, ju e dini ç’duhet të bëni. Të gjitha këto modele do t’i gjeni në çdo dyqan të Italoptik.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.