Atletet më të përshtatshme për të veshur në zyrë

View Gallery
10 Photos
Atletet më të përshtatshme për të veshur në zyrë
Brunello Cucinelli, 895 $

Atletet më të përshtatshme për të veshur në zyrë
Buttero, 267 $

Atletet më të përshtatshme për të veshur në zyrë
Church's, 398 $

Atletet më të përshtatshme për të veshur në zyrë
Cole Haan, 121 $

Atletet më të përshtatshme për të veshur në zyrë
Common Projects, 495 $

Atletet më të përshtatshme për të veshur në zyrë
M.Gemi, 248 $

Atletet më të përshtatshme për të veshur në zyrë
Prada, 620 $

Atletet më të përshtatshme për të veshur në zyrë
Santoni. 595 $

Atletet më të përshtatshme për të veshur në zyrë
Tods, 330 $

Atletet më të përshtatshme për të veshur në zyrë
Tom Ford, 890 $

Kodi i veshjes në shumë ambiente profesionale, nga një pozicion pune në një agjenci publicitare tek një banke, nuk kërkon më të visheni me kostim dhe kollare si më parë. E premtja që i lejon punonjësve të vijnë me veshje casual tani është bërë çdo ditë. Por mënyre e re e të veshurit në zyrë nuk është tek xhinset apo bluzat por tek atletat. Atletet po shndërrohen në një kombinim perfekt me kostumet zyrtare, por jo çdo lloji është i përshtatshëm. Gjeni në galerinë e fotove atletet që mund të mbani në zyrë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.