Vende ultrasekrete për muaji mjalti

View Gallery
13 Photos
Vende ultrasekrete për muaji mjalti
Blancaneaux Lodge - Beliz

Vende ultrasekrete për muaji mjalti
Domaine de Murtoli - Korsike

Vende ultrasekrete për muaji mjalti
Estancia Arroyo Verde - Argjentine

Vende ultrasekrete për muaji mjalti
Ian Fleming Villa ne Goldeneye Hotel - Xhamajke

Vende ultrasekrete për muaji mjalti
Ishujt Galli - Napoli

Vende ultrasekrete për muaji mjalti
Ishulli i Montecristo - Ne Toskane

Vende ultrasekrete për muaji mjalti
La Colombe d’Or - Venecia

Vende ultrasekrete për muaji mjalti
La Minervetta - Sorrento

Vende ultrasekrete për muaji mjalti
Le Cheval Blanc Randheli - Maldives

Vende ultrasekrete për muaji mjalti
Londolozi Game Reserve - Afrike e Jugut

Vende ultrasekrete për muaji mjalti
Post Ranch Inn - Kaliforni

Vende ultrasekrete për muaji mjalti
Vila Joséphine - Marok

Vende ultrasekrete për muaji mjalti
Villa Treville - Positano

Është mirë, është bërë, është thënë, është po! Me afrimin e verës, fillojnë edhe planet për muaji mjalit dhe nuk ka gjë më të bukur se sa t’i kalosh ato në një vend ekzotik. Për t’i bërë të paharueshëm ditët e para të jetës suaj të re në çift, zbuloni në galerinë e fotove hotelet më të preferuara në botë për muajit e mjaltit.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.