7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York

View Gallery
28 Photos
7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Mary-Kate Olsen

Mary-Kate Olsen

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Pierre Jeanneret Exceptional Chair ($14904)

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Cameron Diaz

Cameron Diaz

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Cameron Diaz

Cameron Diaz

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Cameron Diaz

Cameron Diaz

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Kelly Wearstler Soufflé Bed ($15700)

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
MANN WINGCHAIR $2,495.00

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Chrissy Teigen dhe John Legend

Chrissy Teigen

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Jonah Hills

Jonah Hills

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Cameron Diaz

Cameron Diaz

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Sarah-Jessica Parker

Sarah-Jessica Parker

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Sarah-Jessica Parker

Sarah-Jessica Parker

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Jonnah Hills

Jonnah Hills

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Jonnah Hills

Jonnah Hills

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Cameron Diaz

Cameron Diaz

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Chrissy Teigen dhe John Legend

Chrissy Teigen

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Mary-Kate Olsen

Mary-Kate Olsen

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Jonathan Adler Rio Oval Spoke Chandelier ($3295)

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Kim Salmela Carly Bench 729$

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Sarah - Jessica Parker

Sarah - Jessica Parker

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Sarah - Jessica Parker

Sarah - Jessica Parker

7 apartamentet më moderne të VIP-ave në New York
Wisteria Linen and Cane-Back Chair ($849)

Njohur ndryshe si qyteti që nuk fle kurrë, një nga vendet më të përzgjedhura për t’u vizituar, i cilësuar si metropoli më i dëshirueshëm për të gjithë, New York është një nga vendet më të shtrenjta, përsa i përket jetesës. Jo më kot, në blloqet më në zë të këtij metropoli, gjejmë të famshmit e Hollywood. Jo, nuk po e lexoni gabim! Kur flasim për VIP-at e huaj (sidomos ata amerikanë), në mendje na vijnë vetëm imazhe vilash super të shtrenjta. Por, e vërteta është që luksi mund të përfshihet edhe në një apartament të vetëm, brenda një godine shumëkatëshe, ku jetojnë të tjerë banorë. Moderniteti dhe ekstravaganca shpaloset në siperfaqe të mëdha, të pajisura me mbi 5 dhoma, njëra prej të cilave është domosdoshmërisht e dedikuar vetëm për veshjet. Nëse Chrissy Teigen të mahnit me ambjentin e porositur posaçërisht për festat gjatë mbrëmjeve, Mary-Kate Olsen sjell një variant shumë miqësor e të ngrohtë, nëpërmjet ngjyrës së mimozës, për mbasditet që kalon me miqtë apo me bashkëshortin. Aktorja Kirsten Dunst zgjedh një stil shumë tipik të shtëpive në Manhattan, duke ndërthurur minimalizmin me detaje të karakterit antik. Ndryshe vepron Sarah-Jessica Parker, kur vendos që dekorit të shtëpisë së saj, t’I japi një frymë zbrazëtie, me mure të lyera të bardha e asortimente krejt të thjeshta, të pangarkuara me ngjyra të ndezura apo masa të mëdha. Pavarësisht shijeve që dallojnë nga njëra-tjetra, një gjë është e sigurt: në secilin prej ambjenteve mund të dallohen shpenzime marramendëse. Edhe pse ndoshta nuk kemi mundësinë për të bërë këto zgjedhje ekstravagante, mund të frymëzohemi në lidhje me ngjyrat, format apo mënyrën e modelimit të shtëpisë në tërësi. Klikoni në galeri për të parë 7 super-apartamentet në fjalë. Kujdes! Do mbeteni pa mend…No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.