Më e bukura e Partisë Demokratike bëhet nënë

View Gallery
3 Photos
Më e bukura e Partisë Demokratike bëhet nënë

Më e bukura e Partisë Demokratike bëhet nënë

Më e bukura e Partisë Demokratike bëhet nënë

Është cilësuar si zëdhënësja më e bukur që ka patur Partia Demokratike. Dy vite më parë ajo vendosi të shkëputej nga jeta politike, për t’ju përkushtuar jetës së saj akademike si pedagoge në Fakultetin e Drejtësisë.  Laura Vorpsi, ka përjetuar ditën e sotme ndjenjën më të bukur në jetën e një femre, atë të të bërit nënë. Ajo dhe partneri i saj biznemsmeni Theodhori Çami janë bërë prindër të një vajze, të cilën e kanë pagëzuar me emrin Krisa. Çifti ka një marrëdhënie të gjatë dashurie dhe Krisa me siguri do ta zbukuorojë edhe më shumë këtë marrëdhënie. Jetë të gjatë vogëlushes.

 



No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.