Tuna publikon foton e parë të djalit!

Ajo ka përjetuar ndjenjën më të bukur për çdo femër, atë të të bërit nënë vetëm pak ditë më parë. Këngëtarja Tuna dhe partneri i saj Patris u bënë prindër për herë të parë dhe sollën në jetë djalin e tyre, Tian. Mëngjesin e sotëm mami Tuna duket se nuk i ka rezistuar dot tundimit për të ndareë me ndjekësit e saj një foto tejet të ëmbël, të të voglit vetëm 4 ditësh. Edhe pse mami Tuan ka zbuluar vetëm këmbët e vogla të Tian, kjo mjafton për t’a bërë këtë foto të adhurueshme.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.