Diamante dhe gurë me nuancat e ylberit

View Gallery
11 Photos
Diamante dhe gurë me nuancat e ylberit
Buccellati

Diamante dhe gurë me nuancat e ylberit
Bulgari

Diamante dhe gurë me nuancat e ylberit
Cartier

Diamante dhe gurë me nuancat e ylberit
Chanel Joaillerie

Diamante dhe gurë me nuancat e ylberit
Chaumet

Diamante dhe gurë me nuancat e ylberit
Dior Joaillerie

Diamante dhe gurë me nuancat e ylberit
Graff

Diamante dhe gurë me nuancat e ylberit
Louis Vuitton

Diamante dhe gurë me nuancat e ylberit
Mauboussin

Diamante dhe gurë me nuancat e ylberit
Piaget

Diamante dhe gurë me nuancat e ylberit
Van Cleef & Arpels

Gjerdane luksoze, vathë dehëse, byzylykë të madhërishëm, unaza fantastike… Markat më të mëdha të sektorit janë drejtuar nga ngjyrat e ylberit duke paraqitur modele të jashtëzakonshme, si copëza të përjetësisë të ndërthurura nga diamante dhe gurë të çmuar.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.