Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve

View Gallery
14 Photos
Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Adeline Cacheux, 320 euro

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Alighieri, 284 euro

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Anne Manns, 290 euro

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Annie Costello Brown, 300 euro

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Aurélie Bidermann, 425 euro

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Azlee, 4 075 euro

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Ellery

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Jennifer Fisher X Off White, 490 euro

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Jenny Sweetnam, 448 euro

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Jessie Harris, 460 euro

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Kim Mee Hye X Wanda Nylon, 675 euro

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Natasha Schweitzer, 450 euro

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
OFée

Inovacioni hyn edhe në botën e vathëve
Shihara, 980 euro

Inovacioni, është fjala që dominon kudo në këtë dekadë por edhe për shumë të tjera në të ardhmen. Sigurisht që kur dëgjojmë këtë fjalë gjëja e parë që na shkon në mendje është teknologjia, por këtë herë flasim për modën. Më sakt jemi në fushën e bizhuve. Inovacioni po shndërrohet në një mënyrë jetese dhe veshjeje, aq sa ka tërhequr edhe vëmendjen e shtëpive të modës duke u përpjekur t’i japin këtij koncepti një mishërim stilistik. Këtë sezon do të jetë e mundur që këtë nocion të mund ta shijoni në bizhutë gjithnjë më elegante me forma gjithnjë e më moderne që shtyjnë edhe më shumë limitet stilistike të zhanrit. Gjeni në galerinë e fotove vathët më inovative të këtij sezoni.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.