& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma

View Gallery
14 Photos
& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma
& Other Stories, 125 euro

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma
& Other Stories, 89 euro

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma
& Other Stories, 89 euro

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma
& Other Stories, 89 euro

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma
& Other Stories, 89 euro

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma
& Other Stories, 89 euro

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma
& Other Stories, 79 euro

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma
& Other Stories, 79 euro

& Other Stories vesh të ftuarat e nderit në dasma

Linja të pastra dhe ngjyra plot ndirçim… për sezonin e ri të martesave shtëpia e modës & Other Stories ka paraqitur disa modele për të sublimuar të ftuarat e nderit. Në një festival ngjyrash verore, fustanet e koleksionit pranverë-verë 2017 të & Other Stories shfaqen nën një ditë të re. Dantella delikate, stampime të lulëzuara apo pala XXL, çdo model, i gjatë apo i shkurtër, arnohet me detaje romantike. Gjeni në galerinë tonë të fotove frymëzimin për t’u veshur kur ju ftojnë në një dasëm.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.