Syzet matrix rikthehen këtë pranverë

View Gallery
9 Photos
Syzet matrix rikthehen këtë pranverë
Balenciaga, 420 euro

Syzet matrix rikthehen këtë pranverë
Cutler & Gross, 350 euro

Syzet matrix rikthehen këtë pranverë
Kuboraum, 417 euro

Syzet matrix rikthehen këtë pranverë
Matsuda, 562 euro

Syzet matrix rikthehen këtë pranverë
Mykita, 410 euro

Syzet matrix rikthehen këtë pranverë
Retrosuperfuture, 139 euro

Syzet matrix rikthehen këtë pranverë
Stella McCartney homme, 191 euro

Syzet matrix rikthehen këtë pranverë
Thom Browne, 550 euro

Syzet matrix rikthehen këtë pranverë
Weekday, 15 euro

Këtë pranverë në modelet e syze ka edhe një rikthim të modelve tip Matrix. Për të gjithë të apasionuarit e këtij filmi dhe stili, që jep një pamje kërcënuese me një projektim drejt mijëvjeçarit të ri, shtëpitë e modës kanë vendosur të rinovojnë këto modele syzesh për këtë sezon pranveror. Shfletoni galerinë e fotove, zgjidhni modelin që ju pëlqen dhe drejtohuni tek Italoptika, e para optik private në vend, me dy dyqanet e saj tek Selvia dhe kati i dytë në TEG.



No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.