E.L.V. Denim, xhinset që ndryshojnë nga slim

View Gallery
7 Photos
E.L.V. Denim, xhinset që ndryshojnë nga slim

E.L.V. Denim, xhinset që ndryshojnë nga slim

E.L.V. Denim, xhinset që ndryshojnë nga slim

E.L.V. Denim, xhinset që ndryshojnë nga slim

E.L.V. Denim, xhinset që ndryshojnë nga slim

E.L.V. Denim, xhinset që ndryshojnë nga slim

E.L.V. Denim, xhinset që ndryshojnë nga slim

Xhinset e viteve ’80 kurrë nuk kanë qenë kaq shumë në modë. Ky denim i famshëm me shtrat të lartë, që i jep vitheve formën e dardhës dhe që janë me thekë poshtë është firma e dyshes Anna Foster dhe Kari Greaves, dy britanike që spo kanë lançuar E.L.V. Denim. Akronim i East London Vintage, kjo markë është përqëndruar krejtësisht tek xhinset vintage të ripunuara.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.