Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

View Gallery
14 Photos
Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Poza të jogës për të praktikuar në ditët e bukura

Në plazh apo në prag të pishinës, Amanda Bisk, profesore e jogas, vajzë sportive dhe atlete e kërcimit së larti, po çmend rrjetin në Instagram me foto që paraqesin një fizik fantastik nën diell dhe poza të jashtëzakonshme të pozicioneve joga. Ky mund të jetë një model shumë i mirë për t’u ndjekur për të pasur pushime sa më të këndshme, duke i dhënë më shumë jetë fizikut tuaj por edhe humorit njëkohësisht… Gjeni në galerinë e fotove disa nga pamjet më artistike të kësaj profesoreshe joga me më shumë se 600 000 ndjekës në Instagram.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.