10 produktet më të mira kozmetike, këshilluar nga grimierët

View Gallery
10 Photos
10 produktet më të mira kozmetike, këshilluar nga grimierët
Bobbi Brown Skin Foundation Cushion Compact SPF 35

10 produktet më të mira kozmetike, këshilluar nga grimierët
Tom Ford Waterproof Foundation/Concealer

10 produktet më të mira kozmetike, këshilluar nga grimierët
The Ordinary Serum Foundation

10 produktet më të mira kozmetike, këshilluar nga grimierët
Chanel Sublimage Le Teint Foundation

10 produktet më të mira kozmetike, këshilluar nga grimierët
Crème de la Mer The Soft Fluid Long Wear Foundation

10 produktet më të mira kozmetike, këshilluar nga grimierët
Giorgio Armani Maestro Fusion Makeup

10 produktet më të mira kozmetike, këshilluar nga grimierët
Too Faced Born This Way Liquid Foundation

10 produktet më të mira kozmetike, këshilluar nga grimierët
Bourjois Health Mix Foundation

10 produktet më të mira kozmetike, këshilluar nga grimierët
L’Oréal Paris Infallible Total Cover Foundation

10 produktet më të mira kozmetike, këshilluar nga grimierët
MAC Next to Nothing Face Colour

Një nga dilemat më të mëdha, kur bëhet fjalë për pamjen e jashtme, është padyshim përdorimi i grimit. Shpesh, pas një periudhe jo të shkurtër eksperimentimesh, femrat zgjedhin një firmë të caktuar kozmetike dhe i qendrojnë besnike deri në fund. Por, ka dhe nga ato, të cilat ende nuk kanë gjetur diçka të përshtatshme. Arsyet janë të shumta, duke filluar nga ruajtja e freskisë së fytyrës, deri tek përshtatja e kremit ton apo pudër me ngjyrën e lëkurës. Epo, duhet të keni parasysh diçka: jo çdo emër mbart domosdoshmërisht cilësinë me vete. Kur përzgjedhim një produkt, të cilin do ta aplikojmë në lëkurë, është e nevojshme të vendosim për më të mirën, për një evitim të parakohshëm të dëmtimit apo mplakjes së fytyrës. Për këtë, në galeri do të gjeni 10 produktet më të mira, të cilat duhet t’i përfshini në çantën kozmetike tuajën.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.