Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

View Gallery
36 Photos
Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

1957 Ferrari 500 TRC Spider by Scaglietti

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Villa d’Este – Konkurs i bukurisë automobilistike më i famshëm në botë

Ka filluar numërimi mbrapa për konkursin e elegancës në Villa d’Este, që nga data 26-28 maj do të marrë jetë takimi automobilistik me automjete epoke më ekskluzivet në botë. Portagoniste të këtij evenimenti do të jenë 51 vetura epoke, të prodhuara mes viteve ’20 dhe ’80 të prodhuara nga 30 shtëpi automobilistike nga 16 vende të ndryshme.

I prezantuar këtë mëngjes në teatrin Scala në Milano, ky edicion i ri do të zhvillohet, si zakonisht, në liqenin Como, mes Villa d’Este dhe Villa d’Erba, dhe do të ketë si moto “Around the world in 80 days – Voyage through an era of records”.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.