Miq, jo rivalë!

View Gallery
10 Photos
Miq, jo rivalë!
167149

Miq, jo rivalë!
xhemi1

Miq, jo rivalë!
sherr-1

Miq, jo rivalë!
5eab7ee9-5e07-42b3-9669-ac64164f2865-600--1

Miq, jo rivalë!
382d969c7cd0507b3b08c9f00f62e3c5

Miq, jo rivalë!
ledioniiii

Miq, jo rivalë!
9dcc07d5-a599-467c-83be-53cdae72dda0---0

Miq, jo rivalë!
xhemi-shehu-0012b

Miq, jo rivalë!
arbana-etj

Miq, jo rivalë!
Screenshot_20170510-145810

Ata janë katër kolegë të hershëm. Ata punojnë në të njejtin televizion. Ata nuk e harrojnë asnjëherë njëri-tjetrin, edhe pse kanë angazhime të shumta. Ata janë…Arbana, Xhemi, Ledioni dhe Eno! Katërshja e pandarë e miqve, të cilët, ndër të tjera, janë shembulli më i mirë i një miqësie të gjatë e të shëndetshme. Së fundmi, i kemi parë të impenjuar jo vetëm në ekran, por edhe në jetën e tyre private. Secili në fillimet e ndërtimit të një familje të re,  katër moderatorët e gjejnë gjithmonë kohën për takime, në bare, restorante apo shtëpitë e tyre. Nuk e dimë se cila është arsyeja e formimit të këtij grupi kaq të fortë, edhe pse spektaklet televizive të realizuara së bashku kanë qenë jo të pakta. Ledioni, Arbana dhe Xhemi prezantuan emisionin “E Diell” për një periudhë të shkurtër, ashtu sikurse shkuan së bashku një vit në festivalin e Kanës, per të bërë një reportazh. Eno Popi ka qenë me kohë i përfshirë në këtë rreth miqësie, edhe më herët se të kishte bashkë-moderator Ledionin, në emsionin e mëngjesit “Wake Up”. Sa bukur është të shohim shokë dhe jo rivalë, sidomos kur vjen puna tek personazhet publikë. Në galeri do të gjeni disa foto, nga postimi i fundit  i Xhemit në rrjetet sociale, deri në disa momente të shkrepura nga evente të ndryshme.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.