Syzet XXL dominojnë këtë verë

View Gallery
20 Photos
Syzet XXL dominojnë këtë verë
Acne Studios, 340 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Balenciaga, 370 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Céline, 290 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Chanel, 450 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Dior, 450 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Emilio Pucci, 240 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Hadid Eyewear, 195 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Hood by Air x Gentle Monster, 385 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Loewe, 350 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Maison Margiela x Mykita

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Max Mara, 259 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Mykita x Bernhard Willhelm, 425 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Oakley, 149 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Ralph Lauren, 180 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Ray-Ban, 179 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Retrosuperfuture, 214 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Saint Laurent par Anthony Vaccarello, 350 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Stella McCartney, 293 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Versace, 230 euro

Syzet XXL dominojnë këtë verë
Wanda Nylon by Peter and May, 340 euro

Syzet XXL që mbulojnë fytyrën janë duke fituar gjithnjë e më shum terren këtë sezon veror. Jo vetëm për faktin se mbrojnë më mirë sytë tuaj, por edhe një pjesë shumë delikate të fytyrës. Për pasojë edhe shtëpitë e modës po shpalosin fantazinë e tyre me modele gjithnjë e më fantastike. Syze futuristike, që të dukesh sikur vjen nga e ardhmja, apo model inkonjito por të pasur sa më shumë fshehtësi. Shfletoni galerinë e fotove, zgjidhni modelin që ju pëlqen dhe drejtohuni tek Italoptika, e para optik private në vend, me dy dyqanet e saj tek Selvia dhe kati i dytë në TEG.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.