Top modelet i drejtohen Karaibeve këtë verë

View Gallery
7 Photos
Top modelet i drejtohen Karaibeve këtë verë
Bella Hadid

Top modelet i drejtohen Karaibeve këtë verë
Bella Hadid

Top modelet i drejtohen Karaibeve këtë verë
Hailey Baldwin

Top modelet i drejtohen Karaibeve këtë verë
Hailey Baldwin

Top modelet i drejtohen Karaibeve këtë verë
Kendall Jenner

Top modelet i drejtohen Karaibeve këtë verë
Kendall Jenner dhe Bella Hadid

Top modelet i drejtohen Karaibeve këtë verë
Kendall Jenner

Profesioniste të klisheve verore me format e tyre fantastike, Kendall Jenner, Bella Hadid apo Hailey Baldwin i janë drejtuar Karaibeve pasi shkëlqyen në MET Gala. Ku ka më mirë se sa këto ishuj për t’u shlodhur nga një sezon dimëror i mbushur plot me aktivitete, por që ju jep gjithashtu edhe pesaizhin e nevojshëm për të çmendur fansat e tyre në rrjetet sociale. Gjeni në galerinë tonë të fotove disa prej klisheve që kanë ndarë yjet në Instagram me fansat e tyre.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.