10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

View Gallery
15 Photos
10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

10 pozicione të ‘Yoga-s’, për t’u bërë në diell!

Kudo që të jesh, pranë pishinës, apo pranë detit të bësh joga në diell është tejet relaksuese dhe e shëndetshme. Një prej isntruktoreve më të njohura të jogës, Amanda Bisk sugjeron që janë 10 pozicione meditimi, të cilat janë të nevojshme për t’u qetësuar, teksa jeni me pushime. Instrukorja ka ndarë në logarinë e saj në Instagram, disa foto në të cilata tregon pozicionet e nevojshme të jogas, të cilat janë lehtësisht për t’u bërë nga kushdo.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.