Mercedes feston 20 vite nga lançimi i SUV-it të saj të parë ML

View Gallery
9 Photos
Mercedes feston 20 vite nga lançimi i SUV-it të saj të parë ML
Mercedes-Benz Classe M 1997-2005

Mercedes feston 20 vite nga lançimi i SUV-it të saj të parë ML
Mercedes-Benz Classe M 1997-2005

Mercedes feston 20 vite nga lançimi i SUV-it të saj të parë ML
Mercedes-Benz Classe M 2005-2011

Mercedes feston 20 vite nga lançimi i SUV-it të saj të parë ML
Mercedes-Benz Classe M 2005-2011

Mercedes feston 20 vite nga lançimi i SUV-it të saj të parë ML
Mercedes-Benz Classe M 2011-2017

Mercedes feston 20 vite nga lançimi i SUV-it të saj të parë ML
Mercedes-Benz Classe M 2011-2017

Mercedes feston 20 vite nga lançimi i SUV-it të saj të parë ML
Mercedes-Benz Classe GLE 2017

Mercedes feston 20 vite nga lançimi i SUV-it të saj të parë ML
Mercedes-Benz Classe GLE

Mercedes feston 20 vite nga lançimi i SUV-it të saj të parë ML
Mercedes-Benz Classe GLE

Kanë kaluar ekzaktësisht 20 vite nga prezantimi i SUV-it të parë Mercedes, modeli W 163, i pagëzuar me emrin tregtar që njihet nga të gjithë si Classe M që ndryshe njihet edhe me emërtimin ML. Ky model zgjeronte veprimin e shtëpisë gjermane në një segment që ishte duke u krijuar në atë kohë. Madje sektori i “Sport Utility Vehicles” (SUV) do të diversifikohet edhe më shumë me shfaqjen e Classe G, një fuoristradë e vërtetë me variante edhe ushtarake edhe profesionale.

Gjenerata e tretë e SUV-it Classe M mbërriti në vitin 2011 duke u shndërruar në vjeshtën e 2015 në modelin GLE. Në fund të vitit të kaluar të gjitha SUV-ët e segmentit të lartë GLE dhe GLE Coupé dhe të luksit GLS ka arritur vetëm në SHBA më shumë se 2,4 milionë automjete.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.