Një koleksion antikonformist për nuset

View Gallery
14 Photos
Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Një koleksion antikonformist për nuset

Duke përzier estetike glamur dhe humor britanik, krijimet e Charlotte Olympia ruajnë artin e nostalgjisë pa u shndërruar asnjëherë në klishe. Këtë sezon, krijuesja british i ofron nuseve të ardhshme shijen e saj të mprehtë duke shfaqur koleksionin e saj bridal. Besnike ndaj universit të saj, kjo linjë përbëhet nga këpucë të çmuara, sandale fine, çanta të vogla në formë buze… zbuloni në galerinë tonë të fotove disa prej këtyre modeleve që janë të disponueshme në faqen e markës: www.charlotteolympia.com 

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.