Perimja e ndaluar në familjen mbretërore!

Sa i përket perimeve dihet që secila prej tyre është tejet e shëndetshme dhe e këshillueshme nga çdo dietologe. Por mesa duket familja mbretërore britanike nuk e ka marrë parasysh këtë fakt dhe ka vendosur që në menunë e tyre të mos bëjë asnjëherë pjesë hudhra, pra ata nuk e konsumojnë kurrë këtë perime. Arsyeja?! Epo besoj se ju shkon mendja. Pavarësisht benefiteve të mëdha që ka hudhra për shëndetin tonë, nuk mund ta mohojmë erën e bezdisshme që ajo ka. Ndaj duke patur parasysh takimet e rëndësishme që kanë pjestarët e familjes mbretërore, nuk mund t’ia lejojnë vetes kurrsesi ndonjë incident të pakëndshëm, të shkaktuar nga era e rëndë e hudhrës.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.