Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

View Gallery
23 Photos
Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Trendi i pranverë-verë 2017: Jumpsuit

Kush mendon se moda femërore nuk është praktike me siguri nuk ka parë sfilatat e fundit ppranverë-verë 2017. Dizenjuesit edhe këtë herë janë shfrenuar me krijimtarinë e tyre dhe kanë nxjerrë në pasarela një prej veshjeve më të pëlqyer por edhe më friksueset për femrat, jumpsuit (ose siç njihet ndryshe veshje badi).

Gjithnjë e adhuruar nga publiku femëror për prakticitetin e saj, dhe se shpesh herë fsheh ndonjë kile të tëpërt, por e urryer sepse sipas disave nuk i nxjerr mjaftueshëm në pah format, këto lloj tutash janë protagonistet e këtij sezoni pranverë-verë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.