Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

View Gallery
15 Photos
Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Evoluimi i sitlit të reperëve nga vitet ’90 në ditët e sotme

Në fillim të viteve ’90 me ardhjen e demokracisë në shqipëri rinia filloi të marrë nga perëndimi edhe stilin e veshjeve, mbi të gjitha atë të reperëve. Tashmë kanë kaluar plot 27 vite dhe brezat kanë ndryshuar bashkë me muzikën dhe stilin që mbart repi. Por si ka evoluar ky stil? Si visheshin repistët në fillim të viteve 1990? A vazhdon të jetë i njëjti stil edhe sot? Veshje luksoze dhe bizhu super të shkëlqyeshme… gjeni në galerinë e fotove evoluimin e kësaj mode kaq shumë të pëlqyer nga rinia kudo në botë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.