Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

View Gallery
13 Photos
Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Ford GT – E bukura që bëhet bishë… në pistë

Tripleta historike e Ford GT40 në 24 orë Le Mans në vitin 1966, që i la targat Proche dhe Ferrari, ka mbetur në analet e historisë së kompeticioneve automobilistike dhe në shpirtin e të apasionuarve. Që prej asaj kohë modeli Ford GT40 konsiderohet nga të gjithë një veturë supersportive që nuk i ka zili asgjë markave si Ferrari, Porche apo Lamborghini.

Në modelin e fundit Ford propozon një veturë me 647 kuaj fuqi që arrin 347 km/h ndërsa 0-100 i arrin brenda 3 sekondave. Ky model vjen më një çmim fillestar prej vetëm 500 000 eurosh. Shfletoni galerinë e fotove për të shijuar këtë veturë fantastike.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.