Kush është parajsa e Lori Hoxhës?

Quajeni si të doni, bloggere ose trashëgimtarja e Top Media. E njohur më së shumti si një ndër vajzat më me stil të Shqipërisë, Lori Hoxha krahas fotove në të cilat tregon veshjet dhe kombinimet e radhës, herë pas here poston edhe ndonjë foto nga jeta e saj private dhe familjare. Madje muajt e fundit, duke qenë se është bërë teze e London Noor, shpesh teze Lori poston ndonjë foto të ëmbël, me më të voglin e familjes. Ashtu siç është edhe kjo foto e vetëm disa çasteve më parë, ku Lori shfaqet teksa puth London, të cilin me të drejtë e quan ‘një copë e vogël parajse’. Dhe ne i japim plotësisht të drejtë teze Lorit, pasi një bebe në shtëpi është gjithmonë ‘parajsë’.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.