Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

View Gallery
34 Photos
Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Si të vishni fëmijët kur janë shoqërues të çiftit?

Sigurisht që gjithnjë një martesë është fustani i nuses në qendër të vëmendjes gjatë ceremonisë. Por nuk duhen harruar vajzat dhe djemte shoqërues, edhe ata kanë rëndësinë e tyre mbi të gjitha kur kortezhi shoqërues përbëhet nga fëmijët e familjes apo të miqve. Kjo do të vërtetohet më 20 maj gjatë martesës së Pippa Middleton, që dëshiron një ceremoni klasike dhe elegante. Askush nuk ngre dyshime që shikimet do të drejtohen edhe nga George dhe Charlotte. Vetëm 2 dhe 3 vjeç, fëmijët mretërorë do të kenë rol shoqërues të tezes së tyre gjatë ceremonisë. Gjeni në galerinë e fotove veshjet më të bukura për fëmijë në dasma.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.