Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

View Gallery
17 Photos
Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Trendi i kësaj vere, rrobe banjot me punim dore!

Nëse ka një material që vështirë se mund të dali nga moda, ai është punimi me dorë, me shtiza apo me grep sido që të jetë. Një palë rrobe banje të punuara me dorë, do të jetë gjithmonë një zgjedhje fantastike, për t’u dukur seksi, moderne dhe e veçantë. Stilistët edhe këtë sezon sugjerojnë që edhe në plazh krahsas fustaneve të punuara me dorë, nuk përjashtojnë edhe kostmet e banjës. Ndaj nëse ende nuk i keni një palë të tilla, zgjidhni një model si këto në galeri dhe vraponi për tek gjyshet që t’ua punojnë ashtu siç vetëm ato dinë ta bëjnë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.