Çfarë e lidh Eni Çobanin me Flori Mumajesin?

View Gallery
2 Photos
Çfarë e lidh Eni Çobanin me Flori Mumajesin?
Flori Mumajesi dhe Eni Çobani

Çfarë e lidh Eni Çobanin me Flori Mumajesin?
Postimi i Eni Çobanit në Instagram

Ai është një nga personazhet më të dashur të skenës shqiptare. Me hite të njëpasnjëshme, Flori Mumajesi ka arritur sot të jetë një nga muzikantët më të suksesshëm të vendit tonë. Duke qenë se projektet e tij janë të shumta, të gjithë po presin publikimin e ndonjë kënge të re. Por, ja që Flori surprizon me një tjetër risi, që nuk përfshin prodhim hitesh. Për çudinë tonë, këtë e ka zbuluar Eni Çobani, nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale, ku ndër të tjera shkruan se shumë shpejt do ta shohim Mumajesin në një format televiziv të ri. Tejet befasues është fakti, që një personazh si Eni bën publik këtë lajm, por ende nuk mund të aludojmë për llojin e formatit. Klikoni në galeri për të parë postimin e plotë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.