Marina bëhet nuse, por Geti nuk arrin ta shohë!

View Gallery
7 Photos
Marina bëhet nuse, por Geti nuk arrin ta shohë!

Marina bëhet nuse, por Geti nuk arrin ta shohë!

Marina bëhet nuse, por Geti nuk arrin ta shohë!

Marina bëhet nuse, por Geti nuk arrin ta shohë!

Marina bëhet nuse, por Geti nuk arrin ta shohë!

Marina bëhet nuse, por Geti nuk arrin ta shohë!

Marina bëhet nuse, por Geti nuk arrin ta shohë!

Bëri përshtypje ulja e Luana Vjollcës në rradhën e parë, kur ajo nuk njihet për ndonjë miqësi me Alketën. Por, kur në fund të sfilatës i shfaq Marina Vjollca e veshur nuse, atëherë gjithçka mori kuptim. Marina ngjante si një Barbi, ndërsa emocionin e saj ia përcolli të gjithë te ftuarve. Por pikërisht këtë moment të bukur Geti, bashkëshorti i ardhshëm i saj nuk e pa. Marina dhe Geti pritet të bëjnë ceremominë e dasmës këtë verë dhe para pak ditësh Bordo zbuloi se çifti ka zgjedhur pikërisht agjensinë e eventeve të Alketa Vejsiut, për të realizuar ceremoninë e dasmës së tyre. Mos ndoshta Marina e prishi magjinë, duke veshur fustanin e bardhë, shumë pak kohë para ditës së saj të madhe?! Ne mendojmë që jo, pasi një bukuroshe si Marina me siguri do të jetë po aq e magjishme, ditën kur të veshi fustanin e bardhë si nuse zyrtare e bashkëshortit të saj Getoarit.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.