Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

View Gallery
18 Photos
Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Koleksioni veror i Harmony i frymëzuar nga Dolce Vita

Bluzë me katrorë, fustane me lule, fustane me rripa të qëndisur me dantella… këtë sezon Harmony është frymëzuar për koleksionin e ri të garderobës nga mjeshtëria italiane. Koleksioni i prezantuar nga shtëpia fanceze janë bërë më të lehta dhe janë mbushur plot lule, viza dhe motive emblematike të kulturës italiane. Me këtë koleksion bëhet një udhëtim në shijet e vendit të Dolce Vita.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.