10 grimet më seksi të Kim Kardashian

View Gallery
10 Photos
10 grimet më seksi të Kim Kardashian
Kim Kardashian

10 grimet më seksi të Kim Kardashian
Kim Kradashian

10 grimet më seksi të Kim Kardashian
Kim Kardashian

10 grimet më seksi të Kim Kardashian
Kim Kardashian

10 grimet më seksi të Kim Kardashian
Kim Kardashian

10 grimet më seksi të Kim Kardashian
Kim Kardashian

10 grimet më seksi të Kim Kardashian
Kim Kardashian

10 grimet më seksi të Kim Kardashian
Kim Kardashian

10 grimet më seksi të Kim Kardashian
Kim Kardashian

10 grimet më seksi të Kim Kardashian
Kim Kardashian

 Ajo njihet për format e saj të bollshme, të cilat kanë bërë të klasifikohet si një nga femrat më seksi të momentit. Edhe pse shpesh e kritikuar për famën e marrë nga…asgjëja!, nuk mund të mohojmë se Kim Kardashian është një nga emrat më të klikuar sot në botën virtuale. Thashethemet për të, skandalet në të cilat është përfshirë, kanë qenë vetëm disa nga faktorët për të patur më shumë kritika se sa pëlqime, si personazh. Por, për aq kohë sa flasim për luks dhe para, Kim i definon më së miri këto terma, dhe si e tillë, nuk e lë veten në hije, kur flasim për stilin dhe modën. Nëse të paraqiturit bukur në publik do të ishte punë (edhe pse së fundmi, është…), Kim do të ishte punëtorja e muajit, vitit (dekadës?) Pra, nuk mundet kurrsesi t’ia mohojmë këtë meritë, duke prezantuar kështu 10 fotot, ku grimi nuk ka bërë gjë tjetër, veçse e ka treguar Kim West edhe më seksi se ç’është. Klikoni në galeri dhe inspirohuni për makeup-in e radhës.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.