Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

View Gallery
13 Photos
Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, Argjend, Bakër – Moda shndërrin me nuancat metalike

Flori, argjend apo bakër, stili metalik është glamur nën rrezet e ngrohta të diellit të këtij sezoni. Por do të çmendë edhe në sezonin e ardhshëm dimëror, mbi të gjitha në netët me tapet të kuq. Kjo verë do të jetë një shkëlqim i vazhduar i ngjyrave metalike si floriri i shkrirë që rrëshqet lehtë në trup. Me pak fjalë, verbimet, reflekset dhe copërat e laminuara, e bëjnë 2017 vitin e ngjyrave metalike.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.