Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

View Gallery
22 Photos
Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Fotot më të bukura të Monica Bellucci në Festivalin e Kanës

Sensuale, glamur, misterioze, joshëse, sharmante… Monica Bellucci ka magjepsur Festivalin e Kanës që në shfaqjen e saj të parë në vitin 2000. Me buzëqeshjen dhe theksin e saj italian. Duke ngjitur shkallët herë në duart e Keanu Reeves, një herë tjetër të Vincent Cassel apo me Sophie Marceau ajo është bërë pjesë e historisë së këtij festivali. Gjeni në galerinë e fotove imazhet më të bukura ndër vite të Monica Bellusci.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.