Këshilla për një stil perfekt në intervistë pune

View Gallery
10 Photos
Këshilla për një stil perfekt në intervistë pune

Këshilla për një stil perfekt në intervistë pune

Këshilla për një stil perfekt në intervistë pune

Këshilla për një stil perfekt në intervistë pune

Këshilla për një stil perfekt në intervistë pune

Këshilla për një stil perfekt në intervistë pune

Këshilla për një stil perfekt në intervistë pune

Këshilla për një stil perfekt në intervistë pune

Këshilla për një stil perfekt në intervistë pune

Këshilla për një stil perfekt në intervistë pune

Thuhet se nuk gjykon veshja, por kur bëhet fjalë për t’u përballur me një intervistë pune, veshja e duhur mund të bëjë diferencën. Ndonëse është e vërtetë se gjuha verbale ndikon vetëm në 10% të komunikimit, sikurse tregojnë studimet e shumta të zhvilluara nga linguistët, është e rëndësishme që të luash të gjitha kartat në një situatë të tillë, ku përshtypjet e para ndikojnë shumë.

Më posht keni një listë të përpiluar nga ekspertë të stilit që ju të arrini një sukses, të paktën në pamjen e jashtme, në një intervistë pune.

1-      Sigurohu që veshjet të jetë të pastra dhe të hekurosura.

2-      Evito veshjet shumë të ngushta, që nuk i përshtaten fizikut tuaj.

3-      Evito ngjyrat shumë të ndezura.

4-      Evitoni aksesorë apo bizhu që bihen shumë në sy, apo parfume me aromë të forët.

5-      Vishni këpucë të pastra dhe jo shumë të përdorura. Meshkujt duhet të evitojnë atletet dhe të zgjedhin këpucë klasike. Ndërsa femrave u këshillohet që të mos veshin taka shumë të larta apo sandale.

6-      Sigurohuni që të vini një rrip që i përshtatet stilit që keni veshur dhe të jetë një ngjyrë me këpucët.

7-      Të paraqiteni me flokët dhe mjekrën të rregulluar.

8-      Sigurohuni që t’i keni duart të pastra dhe të rregullta pasi janë pjesa e trupit që ekspozohen më shumë gjatë një interviste pune.

9-      Merrni gjithnjë në konsideratë se nuk ekzistojnë mbledhjet informale. Nëse keni dyshime më mirë ta teproni pak me formalitetin.

10-  Por më e rëndësishmja të jeni vetvetja.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.