Pamela Anderson në lidhje me djalin e biznesmenit shqiptar?

View Gallery
4 Photos
Pamela Anderson në lidhje me djalin e biznesmenit shqiptar?

Pamela Anderson në lidhje me djalin e biznesmenit shqiptar?

Pamela Anderson në lidhje me djalin e biznesmenit shqiptar?

Pamela Anderson në lidhje me djalin e biznesmenit shqiptar?

Ditë më parë një foto në të cilën ndodhej një grup shoqëror i Fatmir Hysenbelli bëri xhiron e rrjetit në Shqipëri. Buja e lajmit qëndron në faktin se në tavolinë me ta ndodhej edhe sesksimboli i viteve ’90 Pamela Anderson. Më pas fakti që Pamela ka komentuar në fotot e Hysenbelli bëri që të lindin aludimet për një flirt mes tij dhe sekssimbolit të Baywatch. Por duket se gjërat thelluar edhe më tej, pasi Oni siç miqtë dhe të afërmit i thërrasin djalit të bizesmenit, është fotografuar duke dalë nga një hotel luksoz në Miami, shkruan Newsbomb, së bashku me ikonën e modelingut dhe kinematografisë botërore. Pavarësisht diferencës prej mëse 25 viteve mes Pamelës dhe Onit aludimet për një flirt të mundshëm mes tyre, po vijojnë të thellohen.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.