Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës

View Gallery
29 Photos
Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Aishwarya Rai

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Alexandra Lamy

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
America Ferrara

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Annie Cordy

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Cameron Diaz

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Clotilde Courau

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Elizabeth Banks.

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Elizabeth Banks

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Emmanuelle Béart

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Eva Herzigova

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Fan Bing Bing

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Frédérique Bel

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Grace Jones

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Jane Fonda

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Julie Depardieu

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Kristin Scott-Thomas

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Mareva Galanter

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Monica Bellucci

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Noémie Lenoir

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Ophélie Winter

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Patricia Arquette

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Riley Keough

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Rosanna Arquette

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Rossy de Palma

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Sharon Stone

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Soko

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Sylvester Stallone

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Vanessa Redgrave

Veshjet më të dështuara në Festivalin e Kanës
Victoria Abril

Vetëm dy ditë na ndajnë nga një prej evenimeveteve më prestigjoze të kinemasë botërore, Fastivali i Kanës do të startojë më 17 maj dhe do të mbyllet më 28 maj. Ky eveniment, që zhvillohet në tokë franceze (vendi i artit, kulturës dhe modës) përveç se vlerëson filmat më të mirë është shndërruar në një sfilatë të vërtetë të modës. Yjet që parakalojnë në tapetin e kuq na bëjnë të ëndërroni, veshur me fustanet më të bukura të markave më të mëdha të modës. Megjithatë, ndonjëherë, ju nodh të rrëshqasin. Zbuloni në glerinë e fotove veshjet më të dështuara ndër vite të Festivalit të Kanës.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.