Manuali i stilit pranverë-verë 2017 për meshkuj

View Gallery
7 Photos
Manuali i stilit pranverë-verë 2017 për meshkuj

Manuali i stilit pranverë-verë 2017 për meshkuj

Manuali i stilit pranverë-verë 2017 për meshkuj

Manuali i stilit pranverë-verë 2017 për meshkuj

Manuali i stilit pranverë-verë 2017 për meshkuj

Manuali i stilit pranverë-verë 2017 për meshkuj

Manuali i stilit pranverë-verë 2017 për meshkuj

Hip-hop kurrë më parë nuk ka influencuar kaq shumë modën dhe çështja nuk është të dihet nëse slim ka vdekur apo nëse kapleja e vën mbrapa është ende gjallë, por të kuptohet se sot është rruga që frymëzon krijuesit dhe jo e kundërta.

Ndoshta moda ka futur gishtat në prizë? Po kalon ajo ndonjë krizë adoleshence? Jo, ajo thyen kodet dhe po shkëputet me të kaluarën duke rikrijuar. Thënë ndryshe ajo po merr sërish frymë dhe ju bashkë me të. Por me gjithë këto ndryshime si t’i përshtasni këto tendenca për të qenë sa më shumë elegant këtë sezon? Gjeni në glaerinë e fotove manualin e stilit.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.