Tani mund të jetoni pranë mbretëreshës për vetëm… 5,5 milionë dollarë!

View Gallery
5 Photos
Tani mund të jetoni pranë mbretëreshës për vetëm… 5,5 milionë dollarë!

Tani mund të jetoni pranë mbretëreshës për vetëm… 5,5 milionë dollarë!

Tani mund të jetoni pranë mbretëreshës për vetëm… 5,5 milionë dollarë!

Tani mund të jetoni pranë mbretëreshës për vetëm… 5,5 milionë dollarë!

Tani mund të jetoni pranë mbretëreshës për vetëm… 5,5 milionë dollarë!

Gjashtë apartamente luksoze janë nxjerrë në shitje në godinën e re më prestigjoze londineze dhe ato kanë diçka më shumë se sa një interior designe që të le pa fjalë. Rezidentët e kësaj godine super luksoze, që ndodhet në adresën 7-9 Buckingham Gate, do të kenë the Queen si komshi, madje në jug do të kenë një pmaje që bie drejtpërdrejtë në shtëpinë ikonike të monarkes. Këto apartamente mund t’i blini me një vlerë fillestare prej 4,35 milionë sterlina (5,550 milionë dollarë), ndërsa apartamenti më i mirë ka një vlerë prej 18 milionë sterlinash (23,238 milionë dollarë). Për më tepër shijoni fotot në galerinë tonë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.