Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?

View Gallery
16 Photos
Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Irena Kita

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Estela Ujka

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Irena Kita

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Irena Kita

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Irena Kita

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Estela Ujka

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Estela Ujka

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Estela Ujka

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Angelina

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Angelina

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Angelina

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Angelina

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Ninna

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Ninna

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Ninna

Cila nga blogeret ka më shumë stil në plazh?
Ninna

Ato janë katër nga vajzat më të dëgjuara të momentit, përsa i përket blogereve. Thuajse çdo ditë me të paktën një postim të ri, Estela, Nina, Irena dhe Angelina kanë vërtetuar se dinë të tërheqin vëmendjen, me veshjet e fotot, që mbushin Instagramin, e jo vetëm. Secila me stil të ndryshëm nga tjetra, vajzat nuk janë rivale, por përkundrazi, shpesh shihen në evente, më mikesha se kurrë, duke i shtuar dozën e ëmbëlsisë asaj çka përfaqësojnë. Duke qenë se jemi në prag vere, më të ekspozuarit në plazh janë VIP-at, e nuk do mend që sytë të gjithë i kthejnë nga ata. Për këtë arsye, ne sot kemi përzgjedhur disa nga fotot më të bukura të katër vajzave të lartpërmendura, në sezonin e plazhit. Natyrisht, fotot i gjeni në galeri. Detyra juaj e vetme është të na tregoni: cila nga bukuroshet ka më shumë stil gjatë ditëve të nxehta?No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.